Jay

In mei 2018 werd mijn oog getrokken naar een E-book. Ik had cadeaubon gekregen, en zoals dat gaat. Cadeaubonnen branden altijd in mijn zak. Die moeten gewoon binnen een week besteed worden. Ben dan altijd zeer verbaasd als anderen cadeaubonnen vergeten of laten verlopen. Dat zal mij nooit gebeuren. Dan is ’t maar weer besteed denk ik dan. Ik scrolde door de webshop en zag een E-book, Jay. Nadat ik het boek had besteld, was ik weer rustig. Jay was in de pocket. En de jaren kabbelden verder. Tot dat ik zag dat ik in mijn E-book boekenkast nog steeds het E-book, Jay had staan. Want soms heb je van die dagen dat je gewoon een beetje dom op je telefoon dingen zit aan te tippen, onder andere ook mijn E-book reader app. Oei dat was al lang geleden, ik zag dat ik Jay al dik 5 jaar in mijn boekenkast van de E-reader app had staan. En eigenlijk zou ik niet meer weten wat voor E-book het was.

Jay

Regen

Het regende al een aantal dagen, en ik dacht als het nu morgen weer regent dan wordt het een lekker dagje lezen. En ik wist dat het ging regenen morgen, daar hoef ik geen weersvoorspeller voor te zijn. Terwijl het met bakken uit de hemel viel, nestelde ik mij wederom op de bank met mijn Ipad, en downloadde voor de zekerheid nog een keer het boek Jay. En wat bleek! Er was een herziene druk. Dat was mooi want dat betekent dat er vast het een en ander aan was toegevoegd. En er was nu zelfs een hardcover versie! Ik begon te lezen. En te lezen en te lezen. Het boek bleek te gaan om een mooie ontdekkingstocht naar de ware. Naar de ware liefde.

Geen tijd

Ik dook volledig in het boek, het verhaal, het ware verhaal achter de ontdekkingstocht. Op zoek naar die ware liefde. Het verhaal werd afgewisseld door prachtige fantasieverhalen, waarbij ik het niet altijd droog hield, op meerdere plekken bedoel ik dan. Tranen vloeiden. En bij het ware verhaal merkte ik mijn irritatie, boosheid op. Want hoe dan? Hoe kun je? En dat sturende karakter, ik moest af en toe pauze houden om niet te blijven doorlezen. Even afstand nemen, want ik zat 100% in het ware verhaal. En ondanks dat ik heel nieuwsgierig was na de afloop, legde ik mijn Ipad regelmatig weg. Ook om de soort van spanning vast te houden. Ik ga jullie niets verklappen over het boek. Wat ik wel mee wil geven. Volg altijd je eigen pad, ontdek je ware ik. Sta deze ook toe. Het niet toegeven van je ware ik, wordt een gemis in je leven. Die je op een gegeven moment niet meer kunt duiden omdat je het wegstopt. Wees gewoon wie je zijn wilt.

Het boek Jay

Het boek Jay is verkrijgbaar is zowel een E-book als in een hardcover versie. Je kunt de boeken hier bestellen: E-book, hardcover. Ik wens je heel veel leesplezier en nog meer spanning dan dat ik dat had. Een aanrader! Mocht je nog meer boeken willen lezen van deze auteur dan verwijs ik je met veel plezier naar deze site.

Extra info

Poëtisch
Boekenhoek
Femdom Lifestyle

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *