5x jullie dates from hell

Daten is vaak leuk en spannend. Maar soms heb je een echte date from hell te pakken. We vroegen onze lezeressen naar hun allerergste, meest bizarre date-ervaringen. En hier zijn ze dan: 5x dates die jullie nóóit meer over zouden doen!

5x jullie dates from hell

Freeloader

Mollie (29): “Via Tinder ontmoette ik Bart. Na 2 volle dagen chatten gingen we eindelijk op date. Op zijn initiatief gingen we uiteten in een driesterrenrestaurant. Stijlvol, dacht ik nog, misschien is Bart een echte gentleman. We hadden een supergezellige avond. Wel viel me op dat Bart erg veel dure cocktails dronk en ook de meest prijzige gerechten van de kaart koos. Ook bestelde hij steeds bijgerechten tussendoor. Toen de rekening kwam, bleek dat hij zijn portemonnee vergeten was. Ik mocht bijna 500 euro aftikken. Natuurlijk heb ik Bart daarna aangesproken op zijn gedrag en een Tikkie gestuurd, maar de volgende dag zag ik dat hij me overal geblokkeerd had. Ik vrees dat hij dit vaker doet en een echte freeloader is…”

Viezig, donker kamertje

Esmee (40): “Ik was met vriendinnen uiteten in een restaurant, toen ik merkte dat de eigenaar steeds heel onopvallend even mijn richting uit keek. ’s Avonds thuis zag ik op Instagram dat hij me een volgverzoek gestuurd had. Ik accepteerde en we raakten direct aan de chat. Mijn schoonheid was hem opgevallen, typte hij. Hoewel het allemaal heel glad was, voelde ik me ook gecharmeerd. Al snel hadden we een eerste date. In plaats van ergens wat drinken, ontving hij me in een klein donker kamertje boven het restaurant. Ik voelde me niet op mijn gemak en ben weer vertrokken. Later vond ik via Facebook uit dat hij gewoon getrouwd is en 2 jonge kinderen heeft! Wie weet hoeveel vrouwen hij versiert en later uitnodigt in dat viezige donkere kamertje boven zijn restaurant!”

Enorme penis

Anna (25): “Ik had een date met mijn sportinstructeur. Het was een seksdate, dus we wisten allebei dat het niets serieus zou worden. Mijn verwachtingen waren hooggespannen: Tristan (zo heet hij) was lang, had een mooie bos blond haar, felgroene ogen, een scherpe kaaklijn en een wasbordje om bij weg te dromen. De date vond plaats bij hem thuis en na wat gedronken te hebben op de bank belandden we al zoenend in zijn slaapkamer. Ik was zó opgewonden…totdat hij zich uitkleedde. Hij had echt de kleinste penis die ik ooit gezien had. Ik verborg mijn teleurstelling en ging door met de date. Maar toen hij tijdens het vrijen begon te roepen dat ik moest zeggen dat hij een enorme penis had, had ik het niet meer. Ik heb mijn lach ingehouden en ben direct weggegaan. De dag erna heb ik een andere sportschool gezocht.”

Goud in handen

Rachel (42): “Ik had 2 jaar geleden een date met een knappe gast van Tinder, Paul. Hij was even oud als ik en zag er op de foto heel goed uit. Eenmaal op de afgesproken plek zag ik alleen een oude, lelijke grijze man staan. En ja hoor, even later liep die op me af en zei hij doodleuk Paul te zijn. Ik zei dat hij niet de man van de foto was en hij zei iets van: “Weet ik, maar dan had ik geen kans gekregen. En als je mij eenmaal leert kennen, zul je zien dat je goud in handen hebt.” Ik ben natuurlijk gelijk weggegaan. Die rare man heeft me nog een week lelijke berichten gestuurd!”

Gratis diagnoses

Mandy (34): “Mijn ergste date ooit was met een mooie, leuke vent die psycholoog of therapeut of zoiets was. De eerste twee dates waren nog hartstikke leuk, maar daarna begon het me op te vallen dat hij elk dingetje dat ik zei of deed ontleedde. Aan hoe ik mijn ex omschreef zag hij dat ik onveilig gehecht was en aan hoe ik mijn vork vasthield ontleende hij ook allerlei diagnoses. Ik was er heel snel klaar mee, wat een mafketel! Recent zag ik op Facebook dat hij een nieuwe vriendin had. Man, wat heb ik een medelijden met haar!”

Extra info

Eerste date dilemma: Seks of geen seks? Een luchtige verkenning
9 Dingen die je beter niet op je datingprofiel kan zetten
Online daten met jongere vrouwen, hoe doe je dat?

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *