9 Dingen die je beter niet op je datingprofiel kan zetten

Het hebben van een datingprofiel kan een leuke manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en potentieel de liefde van je leven te vinden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je profiel je eerste indruk is op potentiële partners. Daarom is het belangrijk om te weten wat je wel en niet op je datingprofiel moet zetten. Hier zijn enkele dingen die je beter niet op je datingprofiel kunnen zetten.

9 Dingen die je beter niet op je datingprofiel kan zetten

“Ik haat drama”

Niemand houdt van drama, dus dit lijkt misschien een onschadelijke zin om op je profiel te zetten. Maar het kan worden gezien als een rode vlag omdat het de suggestie wekt dat de persoon veel drama in hun leven heeft meegemaakt en misschien zelfs het probleem is geweest. In plaats daarvan kun je aangeven dat je op zoek bent naar een rustige en stabiele relatie.

“Ik zoek een man die mijn prins op het witte paard is”

Ja, het is fijn om een romantische man te hebben die alles voor je doet, maar laten we eerlijk zijn, de kans dat je die man vindt is klein. Bovendien kan deze zin de suggestie wekken dat je te veel verwacht van een potentiële partner. In plaats daarvan kun je aangeven dat je op zoek bent naar iemand die zichzelf is en die bereid is om samen te groeien.

“Ik hou van reizen”

Reizen is geweldig en een veel voorkomend gespreksonderwerp op datingprofielen. Het probleem is dat veel mensen van reizen houden en deze zin niet veel zegt over wie je bent als persoon. In plaats daarvan kun je een specifieke reiservaring delen die je hebt gehad en waarom het zo speciaal voor je was.

“Ik ben op zoek naar een man die minstens 1.80m lang is”

We weten allemaal dat lengte belangrijk kan zijn voor sommige vrouwen, maar het is beter om dit niet op je profiel te zetten. Het kan onbedoeld andere mannen afschrikken die misschien perfect voor je zijn, maar niet aan deze specifieke eis voldoen. In plaats daarvan kun je jezelf openstellen voor verschillende soorten mannen en kijken naar andere kwaliteiten die belangrijk voor je zijn.

“Ik ben een workaholic”

Het is geweldig om ambitieus te zijn en hard te werken, maar het kan verkeerd worden begrepen als je zegt dat je een workaholic bent. Het kan suggereren dat je niet genoeg tijd hebt voor een relatie, en dat kan sommige mannen afschrikken. In plaats daarvan kun je aangeven dat je je carrière serieus neemt, maar dat je ook tijd hebt voor ontspanning en plezier.

“Ik ben een kattenvrouw”

Ja, we weten dat katten schattig zijn en dat veel vrouwen van ze houden. Maar deze zin kan de ander zien als een stereotype en daarmee iemand afschrikken die allergisch is voor katten of gewoon niet van ze houdt. In plaats daarvan kun je aangeven dat je een dierenliefhebber bent en vertellen over de verschillende soorten dieren die je leuk vindt.

“Ik zoek iemand die me aan het lachen kan maken”

Het is belangrijk om humor te hebben in een relatie, maar dit kan iemand verkeerd opvatten. Het kan de suggestie wekken dat je op zoek bent naar iemand die voortdurend grappig is en dat je niet serieus wilt zijn. In plaats daarvan kun je aangeven dat je iemand zoekt die je aan het lachen kan maken, maar ook serieus kan zijn wanneer dat nodig is.

“Ik hou van winkelen en naar de spa gaan”

Ja, het is fijn om te ontspannen en jezelf te verwennen, maar deze zin kan de indruk wekken dat je materialistisch bent en dat je alleen geïnteresseerd bent in oppervlakkige dingen. In plaats daarvan kun je aangeven dat je geniet van verschillende activiteiten, zoals wandelen, koken of muziek maken.

“Ik wil geen spelletjes spelen, dus als je niet serieus bent, swipe dan naar links”

Deze zin kan verkeerd begrepen worden en potentiële partners afschrikken. Men kan het zien als een teken van wanhoop of onzekerheid, en het kan de indruk wekken dat je te streng bent en geen gevoel voor humor hebt. In plaats daarvan kun je aangeven dat je op zoek bent naar iets serieus, maar dat je ook openstaat voor nieuwe ervaringen en plezier.

Extra info

Hoe beëindig je zorgvuldig je relatie? 7 empathische tips
Flirten kun je leren, maar dit zijn de stomste openingszinnen!
Welke sterrenbeelden passen het beste bij elkaar in de liefde?
Eerste date dilemma: Seks of geen seks? Een luchtige verkenning.

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *