Mijn man draagt graag vrouwenlingerie

Miranda (54) is al bijna 30 jaar getrouwd met Harry (59). Samen hebben ze twee volwassen dochters, een mooie woning en een fijn leven. En hoewel Miranda denkt dat ze Harry door en door kent, kwam ze er recent achter dat haar echtgenoot graag vrouwenlingerie draagt. Aan Vrouwenverhalen.nl vertelt Miranda: “Daar stond hij dan, op hakken en in een rode beha.

Mijn man draagt graag vrouwenlingerie

Liefde op het eerste gezicht

“Ik ken Harry al vanaf de middelbare school. Ik was een brugpieper toen hij in de laatste klas zat, maar hij was me op het schoolplein al opgevallen. Dus liep ik elke pauze een paar keer langs het groepje jongens waar hij mee stond, maar hij had natuurlijk geen oog voor een meisje van amper 12. Ook niet toen ik met een sigaret in mijn hand langsliep om indruk te maken, haha.”

“Voor mij was het dus liefde op het eerste gezicht, maar voor Harry kwam dat echt veel later pas. We woonden -en wonen nog steeds- in hetzelfde dorp, dus we kwamen elkaar overal tegen. Toen ik 19 was kwam ik hem steeds vaker tegen in de uitgaansgelegenheid in ons dorp en raakten we ook aan de praat. Ik was al snel helemaal tot over mijn oren verliefd op Harry, maar zijn gevoel moest nog groeien.”

Ik zwaaide de deur open

“Uiteindelijk gebeurde dat gelukkig wel en gingen we samen op vakantie naar Spanje. Daar begon onze relatie officieel. Harry is mijn eerste liefde en ook mijn eerste en enige sekspartner. Als het aan mij ligt ook de laatste. Over ons seksleven gesproken, dat was altijd heel normaal en fijn. Ik heb nooit iets geks gemerkt in de slaapkamer. Harry had ook geen overdreven hoog of laag libido. Wel is hij een man die mijn genot op één zet, maar welke vrouw klaagt daar nu over?”

“Pas recent kwam ik erachter dat Harry een groot geheim met zich meedroeg. Ik had migraine en kwam eerder thuis van het werk. Ik liep de trap op en op de overloop zag ik zijn kleren liggen, verspreid door de gang. Alsof hij ze in pure opwinding had uitgegooid. Ik bereidde me er mentaal al op voor dat ik hem in onze slaapkamer ging aantreffen met een andere vrouw en zwaaide de deur open.”

Netkousen en hoge hakken

“Maar wat ik aantrof, had ik nooit kunnen bedenken. Daar stond Harry, hij keek zó geschokt en betrapt. Hij stond in een rode beha, een rood korset en op hoge hakken. Met netkousen eronder. Voor de spiegel, met zijn penis in zijn hand. Hij begon keihard te huilen, riep dat het niet was wat ik dacht en dat het hem speet. Gek genoeg bleef ik er heel rustig onder. Terwijl Harry gehaast uit zijn hakken schoot en zijn lingerie uittrok, vroeg ik of hij dit vaker deed. Ik merkte dat ik niet boos was, maar juist geïnteresseerd in wat hem bewoog.”

“Maar geschokt was ik zeker. Niet vanwege het feit dat hij graag lingerie droeg, maar omdat ik het nooit gemerkt heb. Omdat hij zich blijkbaar niet veilig genoeg gevoeld heeft om dit met mij te delen. Die avond hoorde ik dat Harry dit eigenlijk al ruim vijftien jaar deed. Hij beantwoordde al mijn vragen. Nee, hij was nooit vreemdgegaan en nee, hij had dit met niemand anders gedeeld. Ja, het wond hem enorm op om de onderdanige rol op zich te nemen en om vrouwelijke kleding te dragen. Hij wilde zich graag “een sletje” voelen.”

“Het onderdanige gevoel had hij altijd al gehad, vertelde hij. Hij is toen veel gaan lezen daarover en ook gaan fantaseren over dergelijke scenario’s. Later kwam daar lingerie bij blijkbaar. Hoe dat gebeurd is en waarom, weet Harry niet. En eigenlijk doet het er ook helemaal niet toe.”

Normale seks

“Of het mij ook opwindt? Nee, eigenlijk totaal niet. Maar ik zie hoe Harry geniet en dat maakt het voor mij ook fijn om zijn fetisj soms toch te integreren in ons seksleven. Dan ben ik wat dominanter en noemt hij mij “meesteres”. Het voelt voor mij wel onwennig en zeker niet opwindend of iets, maar ik heb er ook geen last van. Zolang we ook “normale” seks kunnen hebben tenminste.”

“Het blijft gek om mijn man, die ik door en door dacht te kennen, in lingerie te zien. Soms loopt hij er een ochtend in rond op zondag, en wil hij dat ik hem bekijk en complimenten geef. Of hij geeft aan dat hij zich “een sletje” wil voelen. Maar goed, ik hou van Harry en ik doe dit graag voor hem. Wel was het in het begin heel lastig om hem als “man” te zien. Dan stond hij een lamp te verwisselen en dacht ik: “ Maar iedereen kan een fetisj hebben en dit is de zijne. Wie ben ik om daarover te oordelen?”

Extra info

Hij verliet mij en onze kinderen…voor een man!
Christine (38): “Ik ben helemaal geobsedeerd door de kinderarts”
Mijn dochter is geobsedeerd door haar uiterlijk … door mij!
Nadia is zwanger en rookt 15 sigaretten per dag
De man van Maaike (39) overleed tijdens haar zwangerschap

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *