Ontdek de 5 hipste uitgaanslocaties in Londen voor een onvergetelijke avond uit!

Londen is een geweldige stad met een bruisend nachtleven dat je niet wilt missen. Er zijn talloze plekken om uit te kiezen om de avond door te brengen en plezier te hebben. In deze blog bespreek ik de vijf hipste uitgaanslocaties in Londen die je moet bezoeken! De plekken van zien en gezien worden!

Ontdek de 5 hipste uitgaanslocaties in Londen voor een onvergetelijke avond uit!

XOYO

XOYO is een van de meest populaire clubs in Londen. Het heeft een geweldige sfeer, geweldige muziek en een mooie inrichting. Het is de perfecte plek om te feesten en nieuwe mensen te ontmoeten. XOYO organiseert vaak live muziekconcerten en dj-sets, dus er is altijd iets te beleven. De club is gevestigd in Shoreditch, een trendy wijk in Oost-Londen.

Entreeprijs
Bij XOYO kun je een kaartje kopen voor ongeveer £ 15-£ 20 (€ 17,00-€ 23,00), afhankelijk van de artiesten die optreden en de dag van de week.

The Box

The Box is een extravagante club die bekend staat om zijn burlesque-shows en wilde feestjes. Het is gevestigd in Soho en trekt een trendy menigte aan. Het interieur is weelderig en er zijn altijd dansers die voor entertainment zorgen. Het is de perfecte plek om een ​​speciale avond uit te beleven.

Entreeprijs
The Box is een van de duurdere clubs in Londen, met entreeprijzen van ongeveer £ 20-£ 30 (€ 35,40-€ 59,00) per persoon. Houd er echter rekening mee dat deze prijs kan oplopen wanneer er speciale evenementen zijn, zoals burlesque shows.

The Jazz Cafe

Als je op zoek bent naar live muziek en een ontspannen sfeer, is The Jazz Cafe een geweldige optie. Het is een intieme locatie met een prachtige akoestiek en heeft een scala aan artiesten die er optreden. Het is gelegen in Camden, een hippe buurt in Noord-Londen. De drankjes zijn er wat duurder dan in andere bars, maar de muziek en sfeer maken dat meer dan goed.

Entreeprijs
Voor The Jazz Cafe betaal je meestal rond de £ 10-£ 15 (€ 12,00-€ 18,00) voor een kaartje. Houd er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van de artiest die optreedt.

The Roof Gardens

The Roof Gardens is een van de meest unieke clubs in Londen. Het is gevestigd op het dak van een gebouw in Kensington en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De tuinen zijn prachtig en er is een buitenbar waar je van een drankje kunt genieten. The Roof Gardens organiseert vaak thema-avonden en feesten, dus het is altijd een leuke plek om te bezoeken.

Entreeprijs
The Roof Gardens vraagt een toegangsprijs van £ 20-£ 30 (€ 24,00-€ 35,00), afhankelijk van het evenement en de dag van de week. Dit is echter inclusief toegang tot de prachtige tuinen en de buitenbar.

Cargo

Cargo is een club die zich richt op alternatieve muziekgenres, zoals indie, rock en elektronica. Het is gelegen in Shoreditch en heeft een geweldige sfeer. Er zijn verschillende kamers met verschillende muziek, dus er is voor elk wat wils. De club organiseert vaak thema-avonden en er zijn altijd veel mensen aanwezig.

Entreeprijs
Voor Cargo betaal je meestal rond de £ 10-£ 15 (€ 12,00 – € 18,00)voor een kaartje, maar ook dit kan variëren afhankelijk van de dag van de week en de artiesten die optreden.

Houd er rekening mee dat sommige clubs ook VIP-arrangementen aanbieden, waarbij je bijvoorbeeld toegang hebt tot speciale VIP-ruimtes of flessen drank kunt bestellen. Deze arrangementen zijn meestal duurder dan de standaard toegangsprijzen. Het is daarom altijd het beste om de websites van de clubs te raadplegen voor de meest actuele informatie over de toegangsprijzen en eventuele speciale aanbiedingen.

De duurste club van Londen

De duurste club van Londen is waarschijnlijk Cirque le Soir, gelegen in de buurt van Oxford Street. Dit is een exclusieve nachtclub die bekend staat om zijn extravagante circus-thema en het feit dat het een favoriete plek is voor beroemdheden en A-lijsters.

De entreeprijzen voor Cirque le Soir beginnen bij ongeveer £ 20-£ 30 (€ 24,00 – € 35,00), maar kunnen oplopen tot £ 50-£ 60 (€ 59,00 – € 71,00) of meer, afhankelijk van de dag van de week en of er een speciaal evenement plaatsvindt. Dit is echter exclusief de kosten voor VIP-tafels (vanaf £ 1000 maar lopen op tot enkele duizenden ponden) en flessen drank, die aanzienlijk hoger kunnen zijn.

De club heeft ook een strikt deurbeleid, wat betekent dat alleen mensen die aan de dresscode voldoen en op de gastenlijst staan, worden toegelaten. Dit alles draagt bij aan de exclusiviteit en hoge prijzen van Cirque le Soir.

Wat is deze dresscode?

De dresscode van Cirque le Soir is vrij strikt en het is belangrijk om hier rekening mee te houden voordat je de club bezoekt. De dresscode varieert echter enigszins, afhankelijk van het evenement en de dag van de week. Over het algemeen worden de volgende kledingvoorschriften aangehouden:

Heren dienen een nette, op maat gemaakte broek te dragen met een overhemd of een jasje. Sportschoenen en sneakers zijn niet toegestaan, dus draag in plaats daarvan nette leren schoenen.

Voor vrouwen is de dresscode wat flexibeler, hoewel een nette en stijlvolle outfit nog steeds vereist is. Denk aan cocktailjurken, nette broeken, hoge hakken en elegante tops. Vermijd sneakers, platte schoenen en casual kleding.

Het is belangrijk om op te merken dat thematische kostuums vaak worden aangemoedigd bij Cirque le Soir, aangezien het circus-thema van de club zich hier perfect voor leent. Als je van plan bent om in kostuum te gaan, zorg er dan voor dat het thema van je kostuum past bij het thema van de club en dat het er netjes uitziet.

Extra info

Ontdek de beste must-see plekken in Parijs
De hipste vakantiebestemmingen van dit moment
Ontdek de top 10 hotspots in Den Haag – Een onvergetelijk dagje uit
Ontdek de 5 hipste hotspots in Berlijn

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *