Tien absurd dure badkamer items: verwennerij of waanzin?

We gaan vandaag niet praten over de standaard porseleinen gootstenen of de gemiddelde douche. We duiken in de rijke en opulente wereld van de meest extravagante en absoluut belachelijk dure badkamer items die er zijn.

Bereid je voor om te worden weggeblazen door de exorbitante prijzen van deze over-de-top luxe producten. Ze zijn decadent, oogverblindend, en soms zelfs een beetje absurd, maar één ding is zeker: ze zijn allesbehalve gemiddeld. Laten we zonder verder oponthoud een kijkje nemen in deze fascinerende wereld en ons verdiepen in de tien duurste items voor in de badkamer. Van kristallen badkuipen tot diamanten toiletrolhouders, hier is het allerbeste van het allerduurste!

Tien absurd dure badkamer items: verwennerij of waanzin?

1. Swarovski-verlichte Spiegel – Maier: € 930

Met een met Swarovski-kristallen ingelegde spiegel van Maier, transformeert jouw ochtendroutine in een glamoureuze affaire. Voor slechts € 930 kan je jezelf opmaken onder de sprankelende reflecties van de allerbeste kristallen.

2. Diamond Encrusted Soap – Khan Al Saboun Bader Hassoun Eco Village: € 2.800

Kan je je voorstellen dat je je wast met een zeep ingelegd met diamanten? Nou, voor € 2.800 kan dat met deze luxueuze zeep van Khan Al Saboun. Niet alleen krijg je een sprankelende schoonheid, maar de zeep bevat ook biologische ingrediënten voor de ultieme huidverzorging.

3. Inloopdouche met touchscreen – Saturn Bath Company: € 12.000

De Saturn Bath Company biedt een ultramoderne inloopdouche aan, compleet met een touchscreen. De douchekoppen zijn verstelbaar en je kan genieten van een regen-, mist-, of massagedouche. Dit alles kan voor een relatief betaalbare prijs van € 12.000.

4. Toiletrolhouder met diamanten – Designed by Fee Doran: € 14.000

De laatste in onze lijst is een toiletrolhouder ontworpen door Fee Doran, bedekt met Swarovski-kristallen en diamanten. Het is het perfecte accessoire voor degenen die geloven dat luxe tot in de kleinste details moet worden doorgevoerd. De prijs? Een verbluffende € 14.000.

5. Aquamass Parure badkuip – € 47.000

De Aquamass Parure badkuip is ontworpen door Elvis Pompilio en is bekleed met duizenden Swarovski-kristallen. Voor € 47.000 is deze kuip de droom van elke badliefhebber en brengt het een nieuwe betekenis aan ‘ontspannen in stijl’.

6. Gouden wastafel – Goldgenie: € 88.000

Goldgenie, bekend om hun extravagantie, heeft een wastafel gecreëerd volledig bedekt met 24-karaats goud. Een onmiskenbare blikvanger, deze wastafel geeft je badkamer een koninklijk gevoel. Dit luxueuze item kan van jou zijn voor € 88.000.

7. Palatial luxe douche – Serenity: € 100.000

Met de Serenity Palatial Luxe Douche kan je genieten van de ultieme spa-ervaring zonder je huis te verlaten. Deze high-tech douche heeft een chromotherapie systeem, ingebouwde geluidsinstallatie en zelfs een aromatherapie diffuser. Een stukje paradijs dat je € 100.000 zal kosten.

8. Le Grand Queen Sink – Caijou Group: € 140.000

De Le Grand Queen Sink is gemaakt van de oudste edelsteen ter wereld, Caijou. Deze steen wordt in het wild gevonden en de Le Grand Queen Sink is letterlijk uit één stuk Caijou van 2,5 ton gesneden. De prijs voor deze schoonheid? Een royale € 140.000.

9. Crystal Bathtub – Baldi-Harrods: € 200.000

De Crystal Bathtub van Baldi-Harrods kost een krankzinnige € 200.000. Het is handgeslepen uit een enkel blok van het zuiverste kristal. Met zijn strakke lijnen en doorschijnende schoonheid is het een waar kunstwerk en de ultieme uiting van luxe.

10. 24K Gouden toilet – Hang Fung Gold Technology: € 1.2 miljoen

Dit is niet zomaar een toiletpot. Het is een 24K gouden toiletpot gemaakt door Hang Fung Gold Technology, een Chinese goudspecialist. Voor een slordige € 1.2 miljoen kun je de dagelijkse behoeften doen in pure luxe.

De tien meest extravagante dure badkamer items

En daar heb je het dan: een lijst van de tien meest dure badkamer items die er zijn. Hoewel deze luxueuze items zeker niet voor iedereen weggelegd zijn, kunnen ze wel dienen als inspiratie of een leuk onderwerp om over te praten op een feestje. Maar wie weet, misschien win je ooit de loterij en behoort zo’n weelderige badkamer tot de mogelijkheden. Droom groot!

Herinner je je dat we allemaal een verschillende definitie van luxe hebben. Voor sommigen kan het zijn om zich te omringen met gouden toiletten en diamanten zeep. Voor anderen kan luxe zo simpel zijn als een lang, ontspannend bad aan het einde van de dag. Wat is jouw ultieme badkamerluxus? Laat het ons weten in de reacties!

Extra info

De vijf snelste manieren om rijk te worden
Miljoenenhuizen in Nederland: de top 5 meest indrukwekkende eigendommen
Wordt jouw huis ook een Smart home?

Bronvermelding

© Foto: 123rf.com

lijn vrouwenverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *